Lessen & Tarieven

Als je kunt ademen, kun je yoga doen

De yogalessen vinden plaats in de sfeervolle yurt.

De lessen worden gegeven door Sietse – kundalini yoga teacher.

Een les duurt anderhalf uur en begint met een mantra (klanken). Daarna volgt een serie statische en/of dynamische oefeningen die een bepaald doel dienen. Ook wel een kriya genoemd. Denk daarbij aan het versoepelen van de rug of het versterken van het zenuwstelsel.

Iedere yogales doen we een andere kriya. Daarnaast spelen ademhalingsoefeningen een belangrijke rol. Na de kriya volgt de diepe ontspanning. Vervolgens doen we een specifieke meditatie.

Kundalini yoga kan zowel actief als rustig worden beoefend.

Ben je nieuwsgierig en wil je een (proef)les? Neem dan contact op.

Meditatie bij machu picchu

Praktische zaken

Op dit moment is er een wachtlijst voor deelname.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Waar & Wanneer

Handig

Tarieven

*Check

Ga je op vakantie? Dan kun je die lessen missen zonder dat het je extra kost. Overleg dat dan wel even. In de schoolvakanties gaan de lessen meestal door. Een paar keer per jaar gaat Sietse op vakantie en dat is vaak buiten de schoolvakanties. Dan is er geen les. Ook die lessen vallen niet binnen het – 10 lessen binnen 12 weken – systeem. Dus, daar zijn geen kosten aan verbonden.

Als je het financieel lastig hebt dan mag je zelf een voorstel doen.

Sietse

Sietse

Kundalini Yoga Teacher

Yoga is mijn thuis. De stilte en ontspanning die ik ervaar maakt mij diep gelukkig. Dat gevoel wil ik delen met anderen. Daarbij is het effect van -samen- yoga doen en mediteren groter dan als je het alleen doet.

In 2008 ging ik naar mijn eerste yogales bij Kundalini Yoga Friesland. Ik wilde naar yoga omdat ik mij realiseerde dat er natuurlijke manier moest zijn om van binnenuit geluk te ervaren. Vanaf die eerste les wist ik dat yoga en meditatie mijn passie zouden worden. Niet eerder voelde ik zo’n natuurlijke ontspanning. 

In 2013 heb ik mijn diploma tot Kundalini Yoga Teacher (KRI) behaald. Ik volgde mijn opleiding bij Amrit Nam Sarovar in Nederland en Frankrijk. Deze opleiding heeft me een fundamenteel inzicht gegeven in wie ‘ik’ ben. Het geeft me voldoening dat ik die kennis en ervaring kan delen met anderen.

Toen ik in 2019 in Petersburg bij Donkerbroek kwam wonen vond ik in de yurt de perfecte plek om yogalessen te verzorgen. Tijdens de lessen vind ik het belangrijk om aandacht te vestigen op een ontspannen sfeer waarbij iedereen de ruimte voelt om de oefeningen op zijn of haar manier te doen. Het effect van yoga is veelal groter als je het aandachtig doet dan als je het ‘snel’ als prestatie benaderd. 

Yoga gaat over een sterke verbinding met wie je werkelijk bent en dat heeft niets te maken met of je iets wel of niet kunt. 

Scroll naar boven